OSPW Ceramicspeed

OSPW Ceramicspeed

CeramicSpeed ​​OSPW-systemen
Het snelste oversized derailleursysteem op de markt, is het CeramicSpeed ​​Oversized Pulley Wheel System (OSPW-systeem) ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte van rijders m.b.t. verbeterde aandrijflijnprestaties.

Het OSPW-systeem optimaliseert de algehele efficiëntie van uw aandrijflijn dankzij de extreem lage wrijving van de CeramicSpeed-lagers en het unieke ontwerp van het algehele systeem.

OSPW voor alle ritten
De CeramicSpeed ​​OSPW, van oudsher bekend om zijn snelheidsverhoging en het rijden op de weg, dekt nu alle ritten – van buiten tot binnen – en op de weg tot off-road. Het maakt niet uit of je jezelf wilt verbeteren tijdens binnentraining, aan het racen bent om te winnen of gewoon buiten met je vrienden wilt rijden, je zult de echte voordelen van een CeramicSpeed ​​OSPW-upgrade voelen.

Gecoat voor nog betere prestaties
Alle CeramicSpeed ​​OSPW-systemen zijn verkrijgbaar in gecoate versies voor nog betere prestaties. De CeramicSpeed-coating bestaat uit een dunne metalen laag die de loopvlakken van de lagers bedekt en zorgt voor een nog lagere wrijving en een langere levensduur.

CeramiSpeed ​​OSPW-garantie
Alle CeramicSpeed ​​OSPW-systemen hebben een garantie van minimaal vier jaar. De gecoate versies voegen hier nog twee jaar aan toe en bieden 6 jaar garantie.

CeramicSpeed ​​OSPW-compatibiliteit
Met meer dan tien unieke OSPW-systemen dekt CeramicSpeed ​​de meeste compatibiliteit voor Shimano, SRAM en Campagnolo. Een van de nieuwste toevoegingen aan het assortiment is de OSPW voor SRAM Red / Force AXS. Compatibiliteit omvat van Shimano 9100 tot Campagnolo eTap en SRAM Eagle – en nog veel meer.

Ceramicpseed OSPW Compatibiliteitsoverzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *