Nieuwe UFO Drip

Ceramicspeed UFO Drip

Een paar jaar geleden kondigde CeramicSpeed de wereld aan dat het het snelste kettingsmeermiddel had gemaakt dat je kunt aanbrengen. UFO Drip testte sneller dan alle andere smeermiddelen die er zijn, maar het was behoorlijk aan de prijs met €69,95 per fles, en het kostte nogal wat aandacht om het goed aan te brengen.

Nu zegt CeramicSpeed dat het zichzelf weer heeft overtroffen met een update van UFO Drip. De nieuwe formule is een gepatenteerde mix van wax, sporenoliën en wrijvingsmodificatoren, geleverd in een vloeibare vorm. Het vergt nog wat zorg om het goed aan te brengen, maar het is veel sneller dan zijn voorganger en goedkoper om mee te werken.

Elke fles UFO Drip Chain Coating zou voldoende moeten zijn voor 35 toepassingen, waarbij elke toepassing ongeveer 300 km duurt (afhankelijk van de omgevingsomstandigheden). En de nieuwe formule kost 40 procent minder dan het origineel. CeramicSpeed beweert ook dat het update smeermiddel 15 procent meer snelheid oplevert, terwijl het 50 procent langer meegaat dan zijn voorganger.

Net als de eerste versie van UFO Drip, kan de nieuwe formule worden gebruikt voor bijna elke rij discipline en helpt hij ook om de slijtage van de aandrijflijn te beschermen tegen vuil, gruis en water. Dat is alles naast het verminderen van weerstand door wrijving.

Hoewel er andere manieren zijn om de levensduur van de ketting te verbeteren en tegelijkertijd de wrijvingsslijtage te verminderen, is kettingsmering wellicht de beste optie. En wat betreft kosteneffectieve manieren om op watt te besparen door wrijving te verminderen, is een kettingcoating minder gelduitgaven dan de CeramicSpeed OSPW-optie.

De nieuwe CeramicSpeed UFO-formule is niet giftig, niet-ontvlambaar en biologisch afbreekbaar, en is verkrijgbaar via de online shop of in onze winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *