Ga naar de inhoud

In 2014 ben ik in Uden gestart vanuit de passie voor het wielrennen. Ik wilde graag een persoonlijke benadering naar klanten realiseren omdat ik ervaringen had opgedaan die ooit anders was. Ik wil mijn klanten de tijd geven, de aandacht en zeer zeker voorzien van een eerlijk advies afgestemd op de klant.

Vanuit ervaring en met grote passie voor het fietsen op de weg, het beklimmen van prachtige cols, het rijden van lange single endurance tochten van enkele honderden kilomters, ben ik gestart met het verlenen van mijn service en expertise.

Nu 7 jaar later kan ik zeggen dat het geweldig is om onder het genot van een goede kop koffie, cappuccino, thee of glas fris mooie gesprekken te voeren over alles in en rondom fietsen op de weg. In combinatie met het custom en naar wens opbouwen van racefietsmerken BASSO en FACTOR, geeft het veel voldoening als een tevreden klant mij een bericht stuurt, wanneer ik op Strava of via andere media kanalen de blijdschap zie van het rijden op de aangekochte droomfiets..

Naast complete fietsen leveren we ook mooie merken voor de verbetering of upgrade van je huidige fiets zodat er altijd iets te wensen overblijft. Neem nu bijvoorbeeld een nauwkeurige powermeter van het Spaanse merk ROTOR of een mooie keramische upgrade in de vorm van het Deense CERAMICSPEED. Prachtig toch om hiermee bezig te zijn!

Kom eens binnen voor een leuk gesprek en heerlijke kop koffie zodat we jouw wensen kunnen bespreken!

Sportieve groet,

Dennis Jansen