In 2014 ben ik in Uden gestart vanuit de passie voor het fietsen zelf. Ik wilde graag een persoonlijke benadering naar klanten realiseren omdat ik ervaringen had opgedaan in verschillende fietswinkels waar het vaker bij gebrek aan tijd en inleving voelde alsof je een aankoop deed van slechts een brood bij de supermarkt, terwijl je er 3000 euro achterliet.

Vanuit die ervaring en met grote passie voor het fietsen op de weg, het beklimmen van mooie cols, het rijden van lange single endurance tochten en het verleden ook het ‘crossen door de bossen’, ben ik begonnen met kleinschalig mijn service te verlenen.

Nu 5 jaar later kan ik zeggen dat het geweldig is om onder het genot van een goede kop koffie, cappuccino, thee of glas fris mooie gesprekken te voeren over alles in en rondom fietsen op de weg, mtb, triathlon, tijdrijden, noem maar op. In combinatie met het custom en naar wens opbouwen van bepaalde merken racefietsen en sinds kort ook gravel en mtb geeft het veel voldoening als een tevreden klant ons een warm hart toe draagt.

Naast complete fietsen leveren we ook mooie merken voor de verbetering of upgrade van je huidige fiets zodat er altijd iets te wensen overblijft.

Kom eens binnen voor een leuk gesprek en heerlijke kop koffie zodat we jouw wensen kunnen bespreken!

Sportieve groetjes,

Dennis Jansen