Custom FACTOR ONE

FACTOR One

Een mooie custom opbouw, daar waar niet alleen de klant heel blij van wordt maar ook die ik zelf met heel veel plezier mag opbouwen. Deze FACTOR ONE is daar een mooi voorbeeld van. Met een framemaat van 61cm een echt kanon van een FACTOR. In de kleurstelling Crimson Red ook een mooie aggressieve kleur die als echte Aero racer ook aggressief op de weg zal liggen. Helemaal één zal dit met de rij-eigenschappen van de rijder liggen, die opleeft bij snelheden boven de 40 kilomter per uur.

Het frame heb ik opgebouwd met Custom wheels van DUKE en Carbon Ti schijven en Trickstuff calipers. De buitenbanden zijn van het merk Panaracer, een nieuw merk van DuHo Sports. Daarnaast hebben we naast de standaard geleverde Ceramicspeed BB, headset lagers ook de achterderailleur voorzien van een Ceramicspeed Oversized Pulley Wheel System voor de SRAM E-tap 2×11 groepset. Ook de gecoate ketting is van Ceramicspeed.

De crank is de nieuwste ROTOR ALDHU Carbon welke 100 gram lichter is dan haar voorganger van aluminium. Afgemonteerd met uit één stuk gefreesde ronde Direct Mount bladen 53/39 van ROTOR. Het zadel van Prologo is de Scratch M5 met carbon rails. De carbon bidonhouders zijn van Black Inc.

Alles bij elkaar heb ik een mooi product mogen afleveren welke in maat 61 een mooi gewicht van 7,75kg heeft bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *