Venta Anthracite Disc 2020

Venta Anthracite Disc 2020

Het Venta-model uit het 20-jarig jubileum combineert een opvallend en functiegestuurd ontwerp met prestaties waardoor het een meer dan capabele race-ready ros is. De Venta is verkrijgbaar in zowel velg- als schijfremversies en bouwt voort op een rijke geschiedenis van fijn gebouwde raceframes. Strakke lijnen en minimalistische graphics zorgen ervoor dat dit frame misschien wel een van de meest elegante in zijn segment is. Hoewel esthetiek een grote bijdrage levert aan het definiëren van de schoonheid van het Venta-model, is het het vakmanschap dat dit frame onderscheidt van zijn concurrentie.

Met de hand gemaakt, in Italië, door Basso en met dezelfde extreme aandacht voor kwaliteit en detail die worden gebruikt om de meest premium frames in het assortiment te maken, vertegenwoordigt de Venta een fantastische waardepropositie. Gemaakt om te racen, gemaakt om lang mee te gaan, de Venta is gebouwd om jarenlang duurzame prestaties te leveren. De prachtige vorm en constructie komen samen met geavanceerde functies, meestal gereserveerd voor aanbiedingen van een hoger niveau, waardoor het een nog interessantere aanbieding wordt. Interne kabelgeleiding en geïntegreerde zadelpenklem zorgen voor een schone esthetiek terwijl de extra grote trapas en versterkte balhoofdbuisverbinding zorgen voor een extreem reactieve constructie.

VENTA FRAME TECHNOLOGY

100% Unidirectional Torayca High to Intermediate Modulus Carbon Fiber in TR50 and MR60.

LAY-UP STRUCTURE: Top Tube and Down Tube: 1 x 0° + 1 x 22° + 2 x 45° fiber lay-up light and stiff .HT: 2 x 0° + 4 x 45° the most rigid part of the bike, great handling yet comfortable.ST 1 x 0° + 3 x 22° comfortable and vertical shock absorption.CS and ST :1 x 0°, 3 x 22° + 1 x 45° light and stiff to lateral torque.