Als een van de eerste Italiaanse fietsbouwers is Olympia al sinds 1893 op de wegen en paden te vinden. Sindsdien heeft men met veel gevoel voor traditie, techniek en design jaar na jaar vooruitstrevende collecties neergezet.

Ook dit jaar lopen zij voorop en zijn zij de eerste fabrikant die met een hybride race frame op de markt komt. Dit prachtige frame is zowel geschikt voor montage van schijfremmen als voor de traditionele velgrem. Het is zelfs al geschikt voor de montage van de Shimano ‘micro adapter’ die pas in 2016 geintroduceerd gaat worden! Verder bieden ze een compleet programma in Race en ATB, zowel in carbon als aluminium. Ook de 29ers ontbreken natuurlijk niet. Alle fietsen zijn in tal van uitvoeringen te krijgen en worden custom-made aangeboden. Naast de verschillende frames en groepen kunnen ook de wielen en vork uitgekozen worden.

Jouw wensen bespreken we natuurlijk samen onder het genot van een goede kop koffie. Kom binnen bij Bike Center Uden om te kijken welke Olympia het best geschikt is voor jou.