Diamante SV Diamond Silver

DIAMANTE SV DIAMOND SILVER

Ontworpen voor de echte Aero liefhebber. De Basso Diamante SV Disc 2020 snijd met de vernieuwde buisvormgeving als een mes door de lucht. De achter turbulentie bestaat bijna niet.

Wat kun je verbeteren aan een fiets die al zo enorm gewaardeerd is vanwege het lichte frame, optimaal reactievermogen en zijn prestaties in een afdaling? De lucht penetratie is verbeterd door het ontwerpen van nieuwe buisvormen en de reactiviteit is verhoogd dankzij het ontwerp van de rechte voorvork. Ook heeft de nieuwe Diamante SV een nieuw remsysteem met dubbele zwenkrembevestiging en nog veel meer.

Diamante SV introduceert het “3B-BASSO” (gepatenteerd) zadelklemsysteem. Deze zadelklem is volledig gemaskeerd en onzichtbaar op het frame. Niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook technisch innovatief.
Ver voor de gebruikelijke klemring / schroef waarmee de zadelpen vastzit, of de extra ophopende knoop op het frame om de zadelschroef te huisvesten; De 3B-BASSO (pat.) drievoudige puntbevestiging wordt een solide structuur tussen zadelpen en zadelbuis. Dit systeem is slank, onzichtbaar en sterk. Bovendien heeft hettttt extra rubberen kruisje in combinatie met de 3B-BASSO (pat.) Een anti-trillingsfunctie die iedereen op slecht wegdek kan waarderen.

Alle frame en fietsen worden geleverd met zwarte carbon spacers. We bieden 7 verschillende kleur spacers alleen voor after-market service.
Leverbaar in zowel schijfrem als velgrem.

Let op! Wij leveren de fietsen zowel standaard als custom naar wens af en bespreken graag wat jouw prijs gaat worden.

Levertijd is afhankelijk van de huidige voorraad.
DIAMANTE SV FRAME TECHNOLOGY100% 3K Torayca High Modulus Carbon Fiber in T1000 and T800

LAY-UP STRUCTURE:

Top Tube: 1 x 0° + 1 x 30° + 2 x 45°

Down tube: 1 x 0° + 1 x 30° + 2 x 45°

HT: 2 x 0° + 3 x 30° + 1 x 90°ST: 1 x 0° + 1 x 30° + 1 x 45° + 1 x 90°CS and ST: 2 x 0° + 2 x 30° + 1 x 45°