Meteen naar de inhoud
Selle Italia Cleat Fit

WERELDS EERSTE SYSTEEM OM DE MATEN VAN DE VOET EXACT OM TE ZETTEN NAAR DE ZOOL VAN DE SCHOEN

idmatch Cleat Fit is ondanks z’n eenvoud uniek in de wereld. Dankzij idmatch Cleat Fit kan de juiste positie van de schoenplaatjes exact vastgesteld worden.

Dankzij idmatch Cleat Fit weet je zeker, dat de uitlijning van de schoenplaatjes en jouw voet ten opzichte van de de pedaalas perfect is. Door de maten van de voet ín de schoen over te zetten op de schoenzool, is de positionering van de schoenplaatjes altijd optimaal, ongeacht het merk of type schoen dat je draagt.


Dit instrument meet snel en accuraat de maten die het algoritme van het idmatch Cleat Fit gebruikt om de juiste positie van schoenplaatjes uit te rekenen.


De software van IDMatch gebruiken wij om de meetgegevens te vertalen naar de juiste positionering van de schoenplaatjes onder de schoenzool.


Een laserstraal maakt het mogelijk, de schoenplaatjes exact op de juiste plek op de schoenzool te plaatsen, in alle richtingen optimaal uitgelijnd en gepositioneerd.


De laser wordt gebruikt in combinatie met een op het schoenplaatje geplaatste goniometer. Zo is, op basis van de gegevens die de Cleat Fit software verstrekt, de positionering van de plaatjes altijd 100% nauwkeurig.

De idmatch Cleat Fit is het eerste systeem dat een voetmeting direct omzet naar een positie van het schoenplaatje. Op het schoenplaatje wordt een gradenboog geplaatst. Hierop is heel precies te zien hoeveel graden het plaatjes gedraaid staat. Met behulp van een laser wordt het schoenplaatje op de juiste plek gepositioneerd. De idmatch Cleat Fit heeft gradenbogen voor de meeste types schoenplaatjes: Shimano SPD en SPD SL – Look Keo – Key winn – Time.


Wanneer je een afspraak wil maken voor het afstellen van jouw schoenplaatjes dien je de volgende zaken mee te nemen:

  • schoenen
  • eventueel nieuwe schoenplaatjes

Prijs afstellen schoenplaatjes

  • € 20,00
  • Tijdsduur: ± 25 minuten