Meteen naar de inhoud

#Chapter2Bikes

OVER CHAPTER2…

CHAPTER2 is het verhaal van een droom: kwaliteitsfietsen maken, met aandacht voor detail van het hoogste niveau, geproduceerd in ultrabeperkte collecties. Onze creaties zijn ontstaan uit disruptieve samenwerkingen, originele ontmoetingen en menselijke kansen…

EXCLUSIEF MERK MET EEN EXCLUSIEVE ‘FIETSGEEST


CHAPTER2 is een exclusief merk met een boutique-spirit en biedt framesets aan veeleisende individuen die geloven dat het proces van het creëren van een persoonlijk statement net zo belangrijk is als het bouwen van hun droomfiets.

In het hart van CHAPTER2 vinden we de buitengewone en diverse natuur van Nieuw-Zeeland terug in elk frameontwerp. Deze aarde wordt bewoond door 1000 jaar Māori-erfgoed dat bekend staat om zijn legendarische krijgersgeest die onze ziel, onze inspiratie en ons waarom is. CHAPTER2 fietsen zijn allemaal volledig getest in de Wind Tunnel van Auckland University, dezelfde faciliteit waar Emirates Team NZ (America’s Cup) hun tests doet.

NEIL PRYDE


Mede-oprichter Neil Pryde bouwde een imperium op in de watersportwereld en was een pionier en visionair in de jaren 70-90. Neil heeft een enorme hoeveelheid ervaring in het ontwikkelen van sportuitrusting van wereldklasse in een spectrum van buitensporten.

MICHAEL PRYDE


Mike Pryde, een echte fietsliefhebber, heeft meer dan 10 jaar ervaring in de fietsindustrie. Zijn Chapter1 omvatte 7 jaar bij NeilPryde Bikes, die werd voorafgegaan door een succesvolle carrière in de architectuur. Met een sterke design achtergrond is hij degene die de Nieuw-Zeelandse spirit vertaalt in elk ontwerp.

BIKE CENTER UDEN CHAPTER2 DEALER

Daar ik persoonlijk een sterke band heb met Nieuw-Zeeland welke na mijn bezoek jaren geleden sterk werd bevestigd door de prachtige natuur, cultuur en diversiteit, ben ik als BIKE CENTER UDEN dan ook enorm blij dat ik dit prachtige fietsmerk ’tegen het lijf ben gelopen’ en als official CHAPTER2 dealer kon starten.

Met veel enthousiasme en passie zal ik het merk CHAPTER2 aan jou als klant willen overbrengen. Daarbij spelen de kwaliteit en unieke frames een mooie rol in het bouwen van jouw ‘DREAM BUILD CHAPTER2 BIKE’.